Свалиха машинист от локомотив, заради управление на влак по линията София

...
Свалиха машинист от локомотив, заради управление на влак по линията София
Коментари Харесай

Отстраниха машинист от работа след положителен полеви тест за наркотици

Свалиха ватман от локомотив , поради ръководство на трен по линията  София – Драгоман   след приложимост на опиати. Резултатите от полеви тест се оказали в началото позитивни.

Мъжът изпаднал в потрес, тъй като  всичко се случило след неочаквана среща с пешеходец , който се изпречил пред композицията и няколко метра спирачен път се оказали съдбовни.

Пробата за алкохол на машиниста била негативна , само че за опиати – в началото позитивна. Така, от кабината на локомотива- уличеният, се оказал на улицата и без работа, предаде  NOVA .

Претърпях произшествие след спирка „ Връбница ” към спирка „ Обеля ” . Подадох звуков сигнал, откакто видях че индивидът очевадно има някакъв проблем. Натиснах неочакваната спирачка и стопирах, само че индивидът попадна под влака и го ударих. Доколкото разбрах индивидът е бил жив след конфликта. След това изпаднал в кома. Аз персонално се обадих на Спешна помощ ”. Това описа в „ Здравей, България ” Людмил Илиев.

При идването на органите на Министерство на вътрешните работи на мястото на произшествието – тестът за алкохол на Илиев се оказала негативна. Но пробата за опиати отчел съществуването на канабис.  „ Аз персонално не съм употребявал в никакъв случай в живота  си опиати и не знам какво съставляват. Отгледал съм самичък децата си – какъв образец бил могъл да им дам, в случай че използвам опиати ”, изясни той.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР